Kortingscodes – links – leestips

Kortingscodes

 • Vitals: tot 30% korting krijgen met de code: laylanp . Het is van belang dat je een account aanmaakt en alleen deze kortingscode gebruikt. Alleen dan krijg je de maximale korting. Bij 1 product krijg je 20% korting, bij 2 producten 25% en bij 3 of meer 30% over de totale bestelling.
 • Vitakruid: op de website van vitakruid kun je 10% korting krijgen met de code: laylanp
 • Via deze link krijgt u 15% korting op de producten van Forever Living Products. Ik ben met name fan van de Aloe Vera Gel en de bijenproducten.
 • Energetica natura: via deze link krijgt je 15% korting op je bestelling. Je kunt ook zelf een account aanmaken. Gebruik dan de code:X0014308
 • Bij Bonusan kan ik 10% korting aanbieden door je digitaal, per email, een uitnodigingslink te sturen.

Aanbevelingen

 • Gezonddoorvoeding biedt leuke en leerzame orthomoleculaire weekenden en kookdagen. Het is geschikt voor zowel professionals als voor mensen die meer willen leren over een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Daarnaast zijn er goed betaabare online college’s te bemachtigen om je kennis te verbreden en te verdiepen.
 • Oersterk biedt diverse online trainingen en cursussen die je helpen om gezonde keuzes te maken en je vitaler te gaan voelen. Ik kan je de volgende van harte aanbevelen:
  1. Leer gezonde keuzes te maken en geef je zelfgenezend vermogen een booster met de online training ‘Het gezondheidsvirus’. Kosten €149,-
  2. Investeer in kennis over voeding waar jij en je omgeving een leven lang profijt van blijven hebben met de online cursus ‘Gezond in 4 weken’. Kosten €97,-
  3. Het boek ‘Oersterk in 6 weken’, voor als je het liever zelfstandig aan de slag gaat. Kosten €22,50
  4. Laat een gezondere leefstijl en voedingspatroon je niet meer los en heb je de wens een professional te worden? Dan kun je OERsterk coach worden, door de opleiding level 1 en 2 te volgen via deze link.

Boeken