Samenwerkingen

Bedrijven

Geen mens is hetzelfde. Niet ieder leefstijl- en voedingsadvies is voor iedereen het beste. Wil je je medewerkers de gelegenheid geven om te werken aan bewustwording met betrekking tot voeding en leefstijl? Spreekt dit je aan? Of heb je er andere ideeën bij? Ik denk graag met je mee. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

  • kennismaking en bewustwording van de effecten van een gezondere leefstijl en voedingspatroon
  • Een korte intake voor medewerkers gevolgd door 1 à 2 consulten met persoonlijk advies
  • 1-op-1 zodat er ruimte is voor vragen van de betreffende medewerker in relatie tot voeding. Denk aan vragen m.b.t. stress, weerstand, chronische ziektes en supplementen
  • Tussen de consulten door en de maand daarna is er de mogelijkheid om via WhatsApp of email vragen te stellen.

Een greep uit de invloed die voeding en leefstijl heeft op de vitaliteit van werknemers

  • Het lichaam reageert op alle soorten stress, dus niet alleen mentale maar ook voedingsstress. Eet je teveel producten die stress opleveren voor je lichaam, dan zul je ook minder goed om kunnen gaan met stress. Andersom zorgt een goede voeding van een betere omgang met mentale stress.
  • Voeding en leefstijl zijn van grote invloed op de kwaliteit van je slaap. Als dat niet goed is herstelt je lichaam niet voldoende in de nacht, wordt je minder uitgeslapen wakker en dat beïnvloed vanzelfsprekend de kwaliteit van de je werkzaamheden. Wat je eet of drinkt, maar ook wanneer je dat doet en hoe vaak heeft een grote invloed om de kwaliteit van je slaap.
  • Veel mensen hebben last van (chronische)ziekten, verminderde weerstand en/of klachten en kwaaltjes waarmee ze denken te moeten leren leven. Niets alles is op te lossen met voeding, maar het heeft wel degelijk een grote positieve (of negatieve) invloed. Een stukje bewustwording en advies kan een groot verschil maken
  • Zorgen om weerstand en immuniteit. Sinds een jaar speelt dit een grote rol in het dagelijks leven. Een goed voedingspatroon en suppletie kan een positieve invloed hebben hierop. Maar pas ook op met suppletie. Er is veel dat je zonder problemen kunt nemen, maar hoge doseringen van bepaalde stoffen kunnen toxisch zijn. Ook kan er interactie zijn met medicatie dat je gebruikt, niet altijd zonder gevaren. Ook hierover kan ik adviseren.