Recepten

Luie soep

Soms, best regelmatig misschien, heb ik niet zo een zin om uren in de keuken te staan. En hoe graag ik het ook wil, biologisch lukt ook niet altijd. Wil je op een luie manier toch wat extra groente binnen krijgen? Dat gaat als volgt:

  • Fiets naar supermarkt (beweging, toch niet zo lui)
  • Koop een grote zak voorgesneden groente
  • fiets terug (weer beweging)
  • Maak er soep van.

In mijn geval is dat vandaag wortel, paprika en courgette. Even roerbakken met een beetje kokosolie en een snuf zout. Random wat kruiden erbij, water en lekker laten pruttelen. 15 minuten later de warmtebron uit, staafmixer erdoor en de soep is klaar. En voor de eiwitten rooster ik snel nog wat pompoenzaadjes die ik erover strooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s